Share

Een maand geleden, toen RBDjan de videoclip voor het nummer ‘Hou van Amsterdam‘ releasede, kon je lezen dat de rapper ook bezig was met het maken van een korte film samen met videoproductie collectief Opslaan Als. De film, Linkerbaan is onlangs verschenen en is een korte film over de roemruchte jeugd van de rapper.

Linkerbaan

Linkerbaan is geschreven en gemaakt door mensen die, net als RBDjan, jarenlang deel hebben uitgemaakt van het straatleven. De film is gemaakt om jongeren bewust te maken van wat er kan gebeuren als je je laat verleiden door het snel verdienen van geld op straat.


Djoey

Redactielid

Houdt van muziek, gaat naar school en blogt er graag op los over vanalles en nog wat op het internet.

Website

Linkerbaan: Korte film over de jeugd van RBDjan door Opslaan Als

Twitter Facebook WhatsApp