Share

Kledingmerk Carharrt opende onlangs een ‘Work In Progress’ Store in London en net als de kledingstukken en de andere winkels over de hele wereld, ziet deze winkel er tot in de puntjes verzorgd uit.

Carhartt WIP London

De collega’s bij Hypebeast brachten een bezoek aan de Carhartt ‘Work In Progress’ Store en schoten daar bovenstaande video van. De clip biedt een tof kijkje in de store en de achtergrond er van – zo is het interieur nauwkeurig bij elkaar gezocht en zijn de materialen afkomstig uit allerlei plaatsen in het Verenigd Koninkrijk, zoals een tafel die gemaakt is van 100 jaar oud Schots ashwood.

Mocht je jezelf in een Carhartt outfit willen hijssen maar binnenkort niet in London zijn, check dan de Carhartt Store op FreshCotton, een van de grootste online retailers van het merk in Europa.


Pieter

Management

Afdeling e-mail en telefoontjes, studeerde Mediatechnologie en sleutelt nu aan menig website. Loopt vaker mét dan zonder headphones en wordt warm van fashion, een goede kop koffie, of een meid op sneakers.

Website

Carhartt ‘Work In Progress’ Store in London

Twitter Facebook WhatsApp