Share

In februari werd onder leiding van de Nieuwe Meesters het nieuwe uittenue van het Nederlands elftal gepresenteerd om enkele dagen daarna voor het eerst in te spelen. Deze maand presenteert Nike het nieuwe thuistenue voor het Nederlands elftal waarmee ze hopelijk de titel kunnen pakken in Polen en Oekraïne deze zomer.

Nike Nederlands elftal thuistenue

Het tenue is gebaseerd op het kenmerkende ‘Dutch design’ en de Nederlandse voetbalgeschiedenis en daarom is er voor gekozen om Oranje in het volledig oranje te laten spelen met hier en daar zwarte accenten, zoals de logo’s en uiteindes van het shirt. Net als bij het uittenue, is het thuistenue ook uitgerust over speciale gaatjes in de zijkant van het shirt om de temperatuur van de speler te reguleren.

Nike Nederlands elftal thuistenue

Nike Nederlands elftal thuistenue

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Nike presenteert het nieuwe thuistenue van het Nederlands elftal

Twitter Facebook WhatsApp