dinsdag, 24 april 2012

Versheid Pastelle T-Shirts: Fris de zomer in

Versheid Pastelle

Het is lente, al zou je dat niet zeggen, maar als het goed is staat er een geweldige zomer voor de deur. Daarom presenteren we een serie van nieuwe t-shirts in frisse kleurencombinaties waardoor die zonnestralen je wel tegemoet móeten komen.

De Pastelle serie bestaat uit drie t-shirts met een grote grafische print in verschillende colorways op een witte basis. De kleuren zijn mint/oranje, geel/mint en roze/blauw en de prints zijn door middel van een zeefdruk toegebracht op het t-shirt die de pastelkleuren nog eens extra accentueert met de textuur van het materiaal.

De t-shirts zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze shop voor € 25 euro!

Ga naar de Versheid Shop

Versheid Pastelle

Versheid Pastelle

Versheid Pastelle

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Vorige artikel Volgende artikel