Fashion

Rockwell ‘Holiday Drama’ Mini Collection

Rockwell 'Holiday Drama' mini collectie

Hoewel de zomer in Nederland nog niet echt op gang wil komen, heeft dat de Amsterdamse illustrator Piet Parra er niet van weerhouden plaats te nemen achter de tekentafel voor een mini collectie deze zomer.

Via zijn kledinglabel Rockwell released hij nu de Holiday Drama minicollectie – de release bestaat uit vier zomerse t-shirts en een zwarte totebag die je gratis bij elke bestelling krijgt.

Opvallend is dat Parra voor deze collectie weer terugkeert naar zijn roots: de kenmerkende kleuren blauw, roze, wit, oranje en rood. Met deze vertrouwde stijl weet de kunstenaar weer fans van het eerste uur te overtuigen dat zijn blik vol gekke creaties nog lang niet leeg is.

De nieuwe collectie is verkrijgbaar via de officiële webstore en naar verwachting binnenkort ook bij de vertrouwde retailers, zoals FreshCotton.

Rockwell 'Holiday Drama' mini collectie

Rockwell 'Holiday Drama' mini collectie

Rockwell 'Holiday Drama' mini collectie

Rockwell 'Holiday Drama' mini collectie


Jort

Redactielid

Gouds product van 1994. Liefhebber van voetbal (Ajax en Arsenal), sneakers, boterhammen met stevige plakken worst en de meest uiteenlopende muziek. Zou het liefst voor altijd blijven schrijven, verder absoluut niet in te huren voor uw feesten en partijen.

Twitter Facebook WhatsApp