Share

Volgende maand is het Valentijnsdag – de dag, hevig ondersteund door commercie, waar geliefden en secret admirers elkaar wat extra aandacht geven. Naast klef gedoe is de feestdag ook altijd goed voor exclusieve sneakerreleases. Check hieronder onze shortlist van 5 toffe Valentijnsdagsneakers voor jouw Valentijn!

Asics Gel Lyte III 'Valentine's Pack' 1

Asics Gel Lyte III ‘Valentine’s Pack’

Natuurlijk kan Asics niet ontbreken in een lijstje met Valentine’s Day themed sneakers. Al jaren brengen ze elk jaar populaire packs uit, helemaal in het teken van de liefde die op die dag gevierd wordt. Naast de zoete ‘Strawberry’s and Cream’ colorway van de Get Lyte III die je ook in deze roundup kunt vinden, brengt het Japanse merk nu ook nog een tweede en derde schoen uit.

Asics Gel Lyte III 'Valentine's Pack' 2

De zwarte en rode Valentine’s Day sneakers zijn simplistischer dan de andere. Ze zijn beide in een tonale kleur en een ieder heeft wat kleine unieke details. De rode variant heeft cupido’s pijltjes geprint over de gesplitte tong van het Gel Lyte III model en de zwarte all-leather versie heeft in het rood het model gestikt in het gekreukte leer van de hiel.

De perfecte schoen om aan geliefde te geven of om verliefd op te worden door de trendy rode en zwarte kleuren. Ook het gekreukte leer geeft een extra speciale touch aan de sneakers en een nieuwe look aan het populaire Gel Lyte III model.

De Asics Gel Lyte III ‘Valentines Day’ Pack zal rond begin februari releasen.


Reebok Instapump Fury 'Valentine' sneakers

Reebok Instapump Fury ‘Valentine’

De Instapump Fury is een typische ‘hate it or love it’ sneaker dankzij zijn uitgesproken vorm en design details, zoals de hoge, tweedelige zool en opvallende elementen. De voornamelijk witte ‘Valentine’ editie is voorzien van een aantal gekleurde vlekken die doen denken aan waterverf. Naast deze rode, roze, grijze en navy blauwe vlekken is er op de zijkant vrij groot ‘xoxo’ geschreven gevolgd door een lipstick kus.

De schoen is in februari verkrijgbaar, zodat je ‘m net op tijd in huis kunt halen voor je geliefde. De schoen zal zo’n $175 dollar kosten en kun je o.a. vinden bij Reebok retailer Afew.


NikeLab Air Force 1 Low 'Tan'

NikeLab Air Force 1 Low ‘Tan’

Nike zorgt ervoor dat je met het beste valentijns cadeau ooit kan komen. Ze brengen namelijk nog een Air Force 1 uit in de geliefde ‘Tan’ colorway. Met vorige maand de Mid Top variant is vanaf nu de Low Top variant verkrijgbaar. Je moet je cadeau nog wel even verstoppen totdat het valentijnsdag is, maar geloof ons als we zeggen dat zijn of haar hart zal smelten voor deze pareltjes.


Asics Gel Lyte III 'Strawberries & Cream'

Asics Gel Lyte III ‘Strawberries & Cream’

De opvallende, mierzoete colorway was al eerder te zien, maar kon uiteraard niet ontbreken in deze shortlist. Asics heeft de klassieke Gel Lyte III sneaker voorzien van een lichtroze kleurenstelling die geïnspireerd is door Strawberries & Cream.

De sneaker ziet er uit om op te eten en dat komt niet alleen door de naam, maar voornamelijk door de verschillende zachte roze kleurtinten die gebruikt zijn op de zachte nubuck lederen basis. Verdere details zijn bijvoorbeeld de faded branding strepen die een kleurenverloop van wit naar roze bevat en de gespikkelde zool en veters.

Check vanaf 6 februari deze Asics Get Lyte III ‘Strawberries & Cream’ sneakers bij een select aantal retailers van Asics Tiger.


Air Jordan 12 'Valentine's Day'

Air Jordan 12 ‘Valentine’s Day’

De Valentijnsdag release van Jordan Brand dit jaar is er een voor de dames. De klassieke Jordan 12 krijgt een zoetsappige roze uitvoering. De colorblocking is simpel, maar perfect voor de dag van de liefde. Een witte basis met dynamic pink, precies zoals een valentijns sneaker hoort te zijn.

De release staat wel een weekje voor de feestdag, namelijk 6 februari. Mocht het voorkomen dat je voor die dag nog geen lover hebt gevonden, kun je alvast een weekje genieten van deze pareltjes.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

5 Valentijnsdag sneakers voor jouw Valentijn

Twitter Facebook WhatsApp