2010 – 2018

Onbeperkt Houdbaar

Versheid was een online lifestyle magazine met onbeperkt houdbare artikelen. Ruim acht jaar lang vond je hier dagelijkse inspiratie en creatieve onderwerpen. Hiermee bereikten we een jonge invloedrijke groep lezers met een bovengemiddelde interesse en ontwikkelde smaak in muziek, mode, technologie, tech, films, series en design.

Het idee voor Versheid ontstond in 2009 toen oprichters Pieter de Jong en Kevin van der Wijst via een online forum vrienden werden en er al snel achter kwamen dat ze een hoop interesses deelden. Sinds 1 januari 2010 vormden deze interesses de basis van alle content op de website. Later kwamen hier Spots bij – een verzameling van onder andere de beste eettentjes en tofste shops.

Artikel of spot, één ding was het belangrijkste; we moeten het beide tof vinden om het een plek op Versheid te geven. Of het nou vers van de pers was of al een aantal jaren oud, het kreeg de stempel “onbeperkt houdbaar”. In 2018 is er helaas toch een houdbaarheidsdatum gekomen op de website. Meer focus op andere dingen betekende het einde van Versheid. Pieter bouwt websites als freelance front-end developer en Kevin is designer en startte een digitale design studio genaamd Gusta in Valencia.

Special thanks aan de mooie merken waar we mee samen konden werken, alle team leden en natuurlijk alle lezers!

Pieter en Kevin