Fashion

Air Jordan 2 Retro ‘Just Don’ Sneakers

Exclusieve editie van Italiaans leer in speciale custom box

Air Jordan 2 Retro 'Just Don' Sneakers 1

Designer en Kanye’s goede vriend Don C heeft samen met Jordan Brand een exclusieve en luxueuze variant van de Air Jordan 2 Retro ontworpen. ‘Just Don’ geeft de schoen een Beach/Metallic Gold-University Red colorway, gemaakt van premium quilted leder met branding van plantaardig gelooid leder. Samen vormt deze materiaalcombinatie, gemaakt in Italië, een fijne balans in contrast, maar daar blijft het niet bij.

Air Jordan 2 Retro 'Just Don' Sneakers 2

De Air Jordan 2 Retro ‘Just Don’ schoenen worden geleverd in een speciale, custom rode doos met een goud logo waar ook een rode, lederen ‘Just Don’ Air Jordan pet wordt bijgevoegd. Al met al een hoop luxe voor de daarom wat hogere prijs van $650 dollar.

Vanaf morgen, 30 januari, kunnen sneakerfreakers een gooi doen om de schoenen te bemachtigen. Nike organiseert een sneaker raffle op deze zaterdag tussen 15:00 en 16:00 Nederlandse tijd. Good luck!

Air Jordan 2 Retro 'Just Don' Sneakers 3

Air Jordan 2 Retro 'Just Don' Sneakers 4

Air Jordan 2 Retro 'Just Don' Sneakers 5

Air Jordan 2 Retro 'Just Don' Sneakers 6

Air Jordan 2 Retro 'Just Don' Sneakers 7

Air Jordan 2 Retro 'Just Don' Sneakers 8


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp