Voor de nieuwe plaat van AlunaGeorge brengt het duo nu een nieuwe single uit waarop de hulp is ingeschakeld van dancehall artiest Popcaan. De track heet ‘I’m In Control’ en zal verschijnen op de komende LP genaamd I Remember.

AlunaGeorge feat. Popcaan - 'I'm In Control'

Buiten enkele zoethoudertjes om geeft ‘I’m In Control’ eindelijk weer wat prijs van de nieuwe sound die we kunnen verwachten op het tweede album van AlunaGeorge. Het is namelijk alweer 3 jaar geleden dat het debuut Body Language uitkwam. I Remember zal naar verwachting ergens deze lente verschijnen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

AlunaGeorge feat. Popcaan – ‘I’m In Control’

Twitter Facebook WhatsApp