Aanstaande vrijdag dropt Anderson Paak zijn nieuwe album Malibu en om je alvast voor te bereiden op wat we kunnen verwachten releaset de zanger/rapper zijn nieuwe single ‘Come Down’. De track is geproduceerd door Hi-Tek en kent hevige funky soul invloeden waar Anderson’s rauwe stem het prima op doet.

Anderson Paak - Malibu

Malibu’s tracklist liegt er niet om; de plaat kent bijdrages van o.a. The Game, BJ The Chicago Kid, Talib Kweli, 9th Wonder en meer. Beluister de track hierboven en pre-order het album o.a. via iTunes. Tot die tijd kun je nog Venice hieronder helemaal grijs draaien.

Anderson Paak staat overigens op vrijdag 12 februari in Paradiso-Noord, Tolhuistuin voor zijn eerste concert in Nederland. Check het event op Facebook voor kaarten en meer informatie.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Anderson Paak – ‘Come Down’

Twitter Facebook WhatsApp