Releases

Beluister Rihanna’s nieuwe album ANTI

Gratis download via Tidal

Rihanna - ANTI

Gisteren bracht Rihanna haar eerste single ‘Work‘ featuring Drake uit afkomstig van haar nieuwe album ANTI. Toen was het nog onbekend of ANTI deze week zou uitkomen – uiteindelijk heeft het niet heel lang geduurd, want inmiddels is het album gratis verkrijgbaar met een speciale downloadcode.

ANTI is Rihanna’s achtste album en het langverwachte vervolg op Unapologetic uit 2012. Naast de bovengenoemde single is er ook een Tame Impala cover te horen op de plaat en hebben artiesten en producers als Timbaland, Travi$ Scott, PartyNextDoor, The-Dream, The Weeknd en nog veel meer bijgedragen aan producties of lyrics. Eerdere singles als ‘Bitch Better Have My Money’ en ‘FourFiveSeconds’ zijn niet op het album te vinden. De cover is ontworpen door Roy Nachum en is voorzien van gedichten geschreven in braille door Nachum en Chloe Mitchell.

Mocht je als een van de weinigen beschikken over Tidal, dan kun je het album hier beluisteren. De rest kan via onderstaande knop met de code ANTI het album gratis downloaden. De deluxe versie met 3 bonus tracks zal morgen, 29 januari, uitgebracht worden.

Download Rihanna’s album ANTI


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp