In de nieuwe videoclip voor ‘Hymn For The Weekend’ van Coldplay is niemand minder dan Beyoncé te vinden. Queen Bey’s toevoeging aan de track is niet te vinden op de album credits, maar in de video is ze wat nadrukkelijker aanwezig, gehuld in prachtige Indiase kleding, accessoires en juwelen.

Beyoncé & Coldplay - 'Hymn For The Weekend'

De clip laat zien hoe frontman Chris Martin door de straten van Mumbai zwerft, afgewisseld met speciale performances van Beyoncé. Tegen het einde werkt de video naar een optreden van de band. Bekijk de video hierboven.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Beyoncé speelt hoofdrol in Coldplay’s nieuwe video voor ‘Hymn For The Weekend’

Twitter Facebook WhatsApp