Drake trapte deze zaterdag met zijn OVO Sound Radio show op Beats 1 officieel af met Views From The 6-seizoen. Het langverwachte album van Drizzy zit er nu dan eindelijk aan te komen en de eerste single van de plaat is gelijk in première gegaan tijdens de radio show. Het nummer heet ‘Summer Sixteen’ en is geproduceerd door o.a. partner-in-crime Noah ’40’ Shebib en Boi-1da.

Drake - 'Summer Sixteen'

Op de track wakkert hij de beef met Meek Mill nog maar eens aan, gooit hij vermoedelijke shots naar Toronto-stadsgenoot Tory Lanez en schept hij op dat z’n zwembad veel groter is dan die van Kanye West. Beluister de track hierboven. Views From The 6 verschijnt in april.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Drake – ‘Summer Sixteen’

Twitter Facebook WhatsApp