Fashion

Filling Pieces x Stampd ‘FP Regime’ Sneakers

Amsterdam meets Los Angeles bij deze low top sneaker

Filling Pieces x Stampd 'FP Regime' Sneakers

Filling Pieces is de samenwerking aangegaan met het streetwear label Stampd. Voor de unieke samenwerking hebben ze het nieuwe Low Top Ghost model onder handen genomen. De sneaker is gemaakt van geperforeerd nubuck en heeft een toffe ton-sur-ton look.

Mocht je de sneakers toe willen voegen aan je collectie zal je naar Parijs moeten, ze zijn namelijk exclusief te koop bij Colette!

Filling Pieces x Stampd 'FP Regime' Sneakers


Roman

Een communicatiestudent uit Vlissingen die graag de Zeeuwse klei wilt inruilen voor het stadsleven. Ik word warm van nieuwe sneaker releases en goede jeans. Verder een echte filmliefhebber die je wakker kan maken voor een vette hamburger.

Twitter Facebook WhatsApp