Het Weense collectief breadedEscalope ontwierp de Shadowplay. Door je vinger in het midden van deze speciale, interactieve klok te plaatsen kun je de tijd aflezen. Dit gebeurt door middel van de plaatsing van LED lichten die er voor zorgen dat jouw vingers als wijzers fungeren van een fragiele, tijdelijke weergave van de tijd.

Shadowplay Klok met schaduwen als wijzers 1

De schaduwen voor de uur- en minuten wijzers zijn wat harder en beter te zien. De schaduw voor de secondewijzer is een stuk subtieler. Mits je niet de tijd aan het aflezen bent, zorgt het rustige licht ervoor dat de houten cirkel als het ware een kunstwerk aan je muur is.

Vooralsnog zijn er geen productieplannen voor de prachtige klok, maar de Shadowplay is wel beschikbaar op verzoek.

Shadowplay Klok met schaduwen als wijzers 2


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Interactief klok kijken met Shadowplay

Twitter Facebook WhatsApp