Afgelopen donderdag was Kendrick Lamar te gast bij The Tonight Show starring Jimmy Fallon en bracht hij een gloednieuw nummer ten gehore, namelijk ‘Untitled II’. Voor ’t optreden en het voorafgaande interview had K. Dot natuurlijk zijn nieuwe Reebok sneakers aan die binnenkort zullen releasen.

Kendrick Lamar - 'Untitled 2'

Het nummer is niet afkomstig van Kendrick’s laatste, Grammy-nominated album en het is onduidelijk of het een voorproefje is op een nieuw project. In 2014 deed Kendrick namelijk hetzelfde door tijdens zijn optreden bij The Colbert Report een naamloze, unreleased track ten gehore te brengen.

Bekijk hieronder het interview met Kendrick, waarin hij praat over games spelen, zijn laatste album To Pimp A Butterfly en hoe hij bijna Michael Jackson evenaarde met zijn 11 Grammy nominaties voor dat album.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Kendrick Lamar debuteert ‘Untitled 2’ tijdens The Tonight Show

Twitter Facebook WhatsApp