Fashion

Kendrick Lamar x Reebok Classic Leather sneakers

Kendrick en Reebok slaan wederom de handen ineen

Kendrick Lamar x Reebok Classic

Kendrick Lamar gaat op muzikaal gebied lekkerder dan ooit met 11 Grammy nominaties in the pocket. Op sneaker gebied gaat het Kendrick ook voor de wind. Na het succes van zijn eerste sneaker met Reebok voor de Reebok x Kendrick Lamar Ventilator release, komt er een nieuwe collab tussen de hip hop heavyweight en het sneakermerk.

Waar het eerste model gebaseerd was op het Ventilator model, komt de samenwerking nu samen op de Reebok Classic. Net zoals de vorige keer is de schoen een eerbetoon aan Kendrick zijn achtergrond. Op de hielen van de schoenen zijn ‘Blue’ en ‘Red’ terug te vinden als symbool voor de Crips en de Bloods gangs. De upper is een beige suede met daaronder een gumsole. Op de insole is het woord ‘Neutral’ te lezen wat staat voor Kendrick’s mening over de gang culture.

Er is geen exacte release datum bekend, maar de geruchten zeggen dat je 16 januari in de gaten moet houden voor een officiële release.

Kendrick Lamar x Reebok Classic

Kendrick Lamar x Reebok Classic

Kendrick Lamar x Reebok Classic


Elroy

Trendwatcher en conceptontwikkelaar in opleiding. Een brandende liefde voor basketball, Jordans en een enorme passie voor eten. Leeft met de zin "always gone but never hard to find". Wordt een klein kind van 8 wanneer hij een bal ziet.

Twitter Facebook WhatsApp