Share

Bij het zien van deze prachtige Lagoon Tables door Alexandre Chapelin van LA Table waan je je gelijk in een Caribisch paradijs. De drie tafels zijn gemaakt van een bijzondere combinatie van travertijn en blauw hars, wat een indrukwekkend resultaat oplevert. De inspiratie hiervoor zal ongetwijfeld te maken hebben met de locatie van Chapelin’s studio, op het eiland St. Maarten.

Lagoon Tables 2

Travertijn is een soort kalksteen en wordt vaak als bouwmateriaal gebruikt, waaronder voor het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam en voor een deel het Colosseum in Rome. De ontwerper gebruikt een basis van gekerfd travertijn en hecht hier vervolgens een speciale hars aan vast waardoor het net lijkt alsof er lagen water liggen op het gesteente.

Lagoon Tables 3

Lagoon Tables 4

Lagoon Tables 5

Lagoon Tables 6


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Lagoon Tables: Prachtige tafels van travertijn en blauw hars

Twitter Facebook WhatsApp