Fashion

Nike introduceert nieuwe Darwin sneaker

Een kruising tussen de Roshe One en Presto silhouetten

Nike Darwin sneaker 1

Nike onthult een nieuwe hybride sneaker die wordt toegevoegd aan het assortiment van het sportmerk. De gloednieuwe sneaker heet Darwin en is het beste te omschrijven als een kruising tussen de Roshe One en Presto silhouetten van Nike.

Nike Darwin sneaker 6

Darwin is opgemaakt uit een ademende dual-mesh constructie, voorzien van Nike’s geavanceerde Flywire technologie en een TPU hielharnas voor een ondersteunende support. De naam komt overigens van een basketbal sneaker die gereleased werd halverwege de jaren ’90, maar dit nieuwe design staat veel meer in lijn met de sneakertrends van nu.

Het nieuwe Nike Darwin silhouette is vanaf nu verkrijgbaar via selecte Nike retailers in de kleuren wit en zwart. Check bijv. KITH New York om de schoen in je winkelmandje te knallen voor de vriendelijke prijs van $80 dollar.

Nike Darwin sneaker 2

Nike Darwin sneaker 3

Nike Darwin sneaker 4

Nike Darwin sneaker 5

Nike Darwin sneaker 7

Nike Darwin sneaker 8


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp