Fashion

Patta x Jason Markk Cleaning Kit

Je sneakers schoonmaken in stijl

Patta x Jason Markk Cleaning Kit

Op het gebied van sneakers is Patta uit Amsterdam een van de bekendste spelers in de wereld en natuurlijk hoort daar ook de nodige care bij voor ons geliefde schoeisel. Het was dan ook een kwestie van tijd totdat de sneakerboutique de handen in een sloot met een Jason Markk voor een exclusieve cleaning kit.

Patta x Jason Markk Cleaning Kit

De producten van de collaboration zijn verpakt in een zwart doosje met daarin een flesje Jason Markk en een borstel, beide in het zwart met het Patta logo erop. De exclusive Patta x Jason Markk Cleaning Kitt is te bestellen op de Patta website en verkrijgbaar in hun eigen winkel op de Zeedijk.

Patta x Jason Markk Cleaning Kit

Patta x Jason Markk Cleaning Kit


Maartje

Trendwatcher en conceptontwikkelaar in opleiding met een grote passie voor sneakers en streetwear, kan het niet laten om elke hond die ze tegenkomt te aaien en kan altijd wakker gemaakt worden voor taart en Oreo's of Oreotaart.

Website

Twitter Facebook WhatsApp