Tech

Philips Power Potion 3000 smartphone charger

Oplaadconcept in flesvorm houdt je smartphone charged up

Philips Power Potion 3000 1

Smartphones worden steeds dunner en geavanceerder, maar de batterijen in deze devices maken nog niet dezelfde stappen als de technologie die hierdoor wordt aangedreven. Vooralsnog weten we onze smartphones charged up te houden dankzij portable battery packs of cases.

Holger Hoehn en Catherine Wong, respectievelijk product designers bij Philips en Gibson Innovations, hebben een gewaagd concept bedacht voor de volgende draagbare smartpone charger, genaamd de Power Potion 3000. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de kleine power bank wat weg van een flesje water, wat compact genoeg is om mee te nemen voor onderweg.

Philips Power Potion 3000 4

Het apparaatje is geheel in thema, want onder de dop van de ‘Potion’ – die je dus daadwerkelijk los kunt schroeven – vind je een geïntegreerde Lightning-kabel, zodat je je iPhone kunt voorzien van wat juice. Aan de onderkant is er tevens een ingebouwde USB-poort te vinden, zodat je ook non-Apple devices kunt voorzien van extra charge, en tot slot is het apparaat ook voorzien van een LED-lampje om het batterijniveau van de Power Potion 3000 zelf aan te geven.

Vooralsnog gaat het hier slechts om een concept en zijn er helaas geen plannen om de Power Potion 3000 in productie te laten gaan.

Philips Power Potion 3000 5

Philips Power Potion 3000 3

Philips Power Potion 3000 2


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp