Tech

Ruggie: Alarmklok als mat voorkomt snoozen

Met memory foam zodat je niet kunt cheaten

Ruggie Alarmclock Mat

Iedere doordeweekse ochtend, of je nou naar school of werk moet, doen de meesten van ons het; snoozen. Vooral met de kortere dagen van de winter is een lekker warm en comfortabel bed killer voor een anders productieve ochtend waarbij je waarschijnlijk wél op tijd van huis zou gaan. Kickstarter-project Ruggie is hier om snoozen tegen te gaan, zodat je tijd wint in de ochtend.

De wekmat is uitgerust met memory foam – niet alleen voor een comfortabele ondergrond als Ruggie je wakker maakt, maar ook om er voor te zorgen dat je niet vals speelt en vlug weer je bed in duikt. Om het alarm af te zetten dien je namelijk minimaal 3 seconden lang je voeten op de mat te houden, waardoor het geavanceerde touch sensor systeem weet dat je opgestaan bent. Tevens is het apparaat voorzien van een functie om je te wekken met motivational quotes, waar hopelijk Snapchat filosoof DJ Khaled ook ergens tussen zit.

Om Ruggie in huis te halen dien je het project te ondersteunen via crowdfunding platform Kickstarter. Vanaf ong. $79 dollar kun je een mat met alarmklok pre-orderen. De levering wordt geschat op september dit jaar.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp