We kennen allemaal wel de intro van The Simpsons, waarbij er net voor de credits iets gebeurd in de woonkamer van Homer. Sinds het eerste seizoen eind jaren ’80 zijn er heel veel verschillende, zogenaamde ‘Couch Gag’ fragmenten voorbij gekomen, maar nog niet eerder eentje die zo geniaal is als die van La-Z Rider.

The Simpsons La-Z Rider Cough Gag

Voor deze couch gag zijn de inwoners van Springfield te zien in een retro crime show genaamd La-Z Rider, waarbij Homer de rol vervult van Joe ‘Kaz’ Kazinsky en Flanders de bad guy Fernando Whitmore speelt. De algehele vibe doet sterk denken aan series uit de 80s en 90s, zoals Miami Vice en natuurlijk Knight Rider.

In de komende episode ‘Teenage Mutant Milk-Caused Hurdles’ van The Simpsons zal deze couch gag voor ’t eerst te zien zijn op televisie. Check ‘m alvast hierboven.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

The Simpsons als 80s crime serie in nieuwe ‘Couch Gag’ intro

Twitter Facebook WhatsApp