Share

In de webserie Comedians in Cars Getting Coffee gaat Jerry Seinfeld samen met een collega comedian een kopje koffie drinken met telkens een ander bijzondere auto. Om het zevende seizoen af te trappen gaat Seinfeld ditmaal een blokje om met iemand die voor de verandering niet z’n brood verdiend door mensen aan het lachen te maken, maar stiekem wel enorm grappig kan zijn; namelijk president Barack Obama.

De aflevering laat zien hoe Seinfeld simpelweg klopt op het raam van Obama’s Oval Office om even een rondje te rijden. Dat gebeurt in een vintage ’63 Corvette Stingray, waarmee de twee op het terrein van het Witte Huis rondrijden. Het kopje koffie halen de mannen in de personeelseetkamer van het Witte Huis.

Bekijk de volledige aflevering

Om te zien wat je allemaal nog meer kunt verwachten in het zevende seizoen, kun je hieronder de trailer bekijken.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Zevende seizoen Comedians in Cars Getting Coffee trapt af met Obama

Twitter Facebook WhatsApp