Fashion

Adidas Futurecraft Tailored Fibre

Unieke, machinaal geweven runner van Three Stripes

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 1

Wat high-tech innovaties in fashion betreft moet je bij Adidas zijn op het moment. Met hun Futurecraft lijn brengen ze ons iedere keer weer footwear, gebaseerd op gloednieuwe technologie. Na technieken als de 3D-geprinte zool en gefreesd leer, introduceren ze nu Futurecraft Tailored Fibre.

Hun laatste vinding is het produceren van een schoen door een combinatie van vakmanschap en moderne technologie. Het resultaat is een unieke runner, geheel machinaal geweven van vezels. Met deze manier omsluit de schoen perfect de voet van de atleet en kan deze worden aangepast naar alle behoeftes. Om beter te begrijpen hoe de technologie in elkaar steekt is er bovenstaande video gemaakt.

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 2

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 3

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 4

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 5

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 6

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 7

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 8

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 9

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 10

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 11

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 12

adidas Originals Futurecraft Tailored Fibre 13


Jesper

Brabander, woonachtig in Enschede. Dagelijks te vinden op de Universiteit Twente als toekomstig Industrial Designer. Creatieveling en liefhebber van vormgeving, hippe kledij, domme grappen, voetballen, Nutella en schoenen.

Twitter Facebook WhatsApp