Fashion

Asics x Patta ‘GEL-Respector’ sneakers

Japanse roots staan centraal in nieuwe samenwerking met Patta

Asics x Patta GEL-Respector sneakers

Patta, het Amsterdamse merk met een scala aan samenwerkingen heeft wederom de handen in een geslagen met Asics. Na eerdere samenwerkingen in de voorgaande jaren worden de krachten gebundeld op de Asics x Patta GEL-Respector.

De Japanse roots van Asics zijn terug te vinden in de kleurenstelling van de schoen. Helder blauw, vurig oranje en de groene accenten vormen een ode aan typisch Japanse anime films. De grijze perforated upper wordt gecomplementeerd met overlays van premium suède.

De Asics X Patta GEL-Respector is verkrijgbaar vanaf komende zaterdag bij Patta in de winkel en later online Asics.

Asics x Patta GEL-Respector sneakers

Asics x Patta GEL-Respector sneakers

Asics x Patta GEL-Respector sneakers

Asics x Patta GEL-Respector sneakers


Elroy

Trendwatcher en conceptontwikkelaar in opleiding. Een brandende liefde voor basketball, Jordans en een enorme passie voor eten. Leeft met de zin "always gone but never hard to find". Wordt een klein kind van 8 wanneer hij een bal ziet.

Twitter Facebook WhatsApp