Media

Future presenteert zijn eigen Emoji pack

Futuremojis met o.a. de 'Thumb in her Butt'

Futuremoji

Naast de standaard set Emoji’s zijn er door middel van externe apps een hoop anderen toe te voegen aan je smartphone keyboard. Symbool voor deze trend is toch wel Kim Kardashian met haar immens populaire Kimoji app. Naast Kim en o.a. Fetty Wap en Ghostface Killah is er nu een nieuwe beroemdheid die een eigen emojiset heeft, namelijk rapper Future met zijn Futuremoji’s.

De pack bevat emoticons van Future die aan het dabben is, DJ Khaled en natuurlijk kon de ‘Thumb in her Butt’ ook niet ontbreken. Laatstgenoemde emoji is een visuele uitwerking van Future’s lyric op de track ‘Stick Talk’ en deze kun je samen met alle andere Futuremoji’s installeren via de gratis Moji Keyboard app. Voor de set zelf moet je wel even een euro neerleggen.

Download Moji Keyboard app


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp