Media

Help Leonardo DiCaprio aan een Oscar in 8-bit browser game

Op avontuur naar eerste Oscar in Leo's Red Carpet Rampage

Acteur Leonardo DiCaprio is vijf keer voor een Oscar genomineerd, maar heeft deze felbegeerde award nooit in de wacht kunnen slepen. Dit jaar moet het gaan lukken; Leo is favoriet om de Oscar voor Beste Acteur te winnen voor zijn rol in The Revenant. In aanloop naar de 88e Oscaruitreiking a.s. zondag 28 februari heeft animatiestudio The Line een 8-bit browser game ontwikkeld om Leo aan zijn Oscar te helpen.

Leo's Red Carpet Rampage

De game heet Leo’s Red Carpet Rampage en – de titel zegt het al – daarin racet de acteur over de rode loper om zijn prijs te vangen. Naast paparazzi en andere obstakels moet de acteur het opnemen tegen o.a. Matt Damon, Michael Fassbender en Eddie Redmayne.

Speel Leo’s Red Carpet Rampage


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp