Design

Jeep presenteert modder in blik voor een authentieke off-road look

Automerk brengt SUV moddermaskers uit voor mannen

Jeep Mud Mask 1

Voor SUV-rijders die graag een off-road look willen hebben, maar niet de mogelijkheid hebben om bijv. modderpaden in het bos op te zoeken heeft Jeep dé oplossing. Het automerk presenteert een moddermasker in blik voor een authentieke look voor je SUV.

Jeep Mud Mask 2

Het product is gelanceerd door het Duitse team van het merk en GQ Man of the Year Elyas M’Barek. Het is overigens een vrij exclusieve release met slechts 75 blikken, gevuld met 100% echte modder. De blikken zijn echter prachtig vormgegeven en vormen een limited collector’s item voor de échte Jeep fans. Via de Duitse Jeep-website kun je een blik modder bemachtigen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp