Kanye’s nieuwe album The Life Of Pablo, wat gisteren gepresenteerd werd in Madison Square Garden, is nog niet uit, maar Mr. West deelt wel alvast een nieuw nummer dat oorspronkelijk niet op het album te vinden zou zijn. Het nummer heet ’30 Hours’ en wordt uitgebracht onder het mom van de comeback van G.O.O.D. Fridays.

Kanye West - '30 Hours'

De track samplet Arthur Russell’s ‘Answers Me’ en is last minute toegevoegd aan de definitieve tracklist voor T.L.O.P. In een tweet kort na de release van ’30 Hours’ liet Kanye weten dat ook o.a. zijn freestyle ‘I Miss The Old Kanye’ en crowd-favorite ‘No More Parties In LA’ met Kendrick Lamar toegevoegd zijn aan het album. Met een beetje geluk gaan we dus alsnog dit weekend in met Ye’s langverwachte plaat.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Kanye West deelt nieuw nummer ’30 Hours’ en update tracklist The Life Of Pablo

Twitter Facebook WhatsApp