Na de immens grote hit ‘Drank & Drugs’ van vorig jaar is het hoog tijd voor een vervolg op de uitstekende chemie tussen Lil Kleine, Ronnie Flex en producer Jack $hirak. Dat gebeurt in de vorm van de nieuwe track ‘Niet Omdat Het Moet’, waar gelijk een bijpassende clip voor is geschoten.

Lil Kleine feat. Ronnie Flex - 'Niet Omdat Het Moet' Video

Het nummer is de eerste single van Lil Kleine’s debuutalbum WOP, wat morgen (12 februari) uitgebracht zal worden. Vanaf dat moment is de single dus, evenals het complete album, te beluisteren via Spotify en andere streaming diensten. Ook kun je de plaat aanschaffen via iTunes, Bol.com of je favoriete platenzaak. Zaterdag pakt de rapper gelijk door met de start van zijn tour TOPDOWN.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Lil Kleine feat. Ronnie Flex – ‘Niet Omdat Het Moet’ Video

Twitter Facebook WhatsApp