Deze maand komt het langverwachte debuut album van Lion Babe uit en de aankondiging daarvan een paar maanden terug ging gepaard met de single ‘Where Do We Go’. Nu zijn er ter anticipatie van de release van Begin ook visuals bij de disco-trap track geschoten in New York’s Chinatown.

Lion Babe - 'Where Do We Go' Video

In de video zie je het duo, bestaande uit Lucas en Jillian, voor het eerst in een romantische setting – al bevestigen ze daarnaast dat ze slechts longtime buddies zijn sinds hun schooltijd die gewoon fun hebben samen. Bekijk de clip hierboven. Begin zal over een paar dagen, op 5 februari, gereleased worden en is te pre-orderen via iTunes.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Lion Babe – ‘Where Do We Go’ Video

Twitter Facebook WhatsApp