Op Miguel’s laatste album Wildheart vind je ‘Waves’, maar een kleine maand geleden verscheen er ineens een remix van het nummer met daarop Travi$ Scott. De track is inmiddels uitgegroeid tot de nieuwste single van de plaat en heeft nu een bijpassende videoclip gekregen.

Miguel feat. Travis Scott - 'Waves' Video

Voor de video zijn er lo-fi beelden geschoten tijdens Miguel’s recente Wildheart Motel show die de zanger hield in Californië vorige maand. Tijdens de show, waar een hoop fans op af kwamen, trad Miguel op bovenop het dak van een motel. Check de clip hierboven.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Miguel feat. Travi$ Scott – ‘Waves’ Video

Twitter Facebook WhatsApp