Dankzij de nieuwe ‘Disney and Dalí: Architects of the Imagination’ expositie in het Dalí Museum te St. Petersburg, Florida kun je vanaf nu een virtuele reis maken in de surrealistische wereld van Salvador Dalí. Voor de 360° video is het meesterwerk Archeological Reminiscence of Millet’s ‘Angelus’ van de legendarische Spaanse schilder gebruikt waar je letterlijk doorheen genomen wordt en daarmee direct in de dromen van Dali kunt stappen.

Dreams of Dali

In de clip ga je langs gigantische stokfiguur olifanten, rinkelende kreeft telefoons en een psychedelic rave – ongetwijfeld een bizarre trip die de grens tussen dromen en realiteit compleet vervaagd. Bekijk hierboven de 360° virtuele reis. De expositie in Florida is geopend tot 12 juni.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Neem een 360° virtuele reis in de surrealistische wereld van Salvador Dalí

Twitter Facebook WhatsApp