Fashion

Nike introduceert futuristische Swoosh Hunter sneaker

Nieuw model vertoont gelijkenissen met Nike MAG

Nike Swoosh Hunter 1

Nike introduceert deze maand een gloednieuwe, futuristische sneaker genaamd Swoosh Hunter. Het nieuwe silhouette heeft wat weg van de legendarische Nike MAG sneakers die als zelfstrikkende sneakers verschenen in de Back To The Future II film.

De high-top, veterloze schoen is voorzien van een zachte plush leather basis met een forse enkel strap en een nog niet eerder gezien midzool design, waarbij de hiel een soort grid- of webachtig patroon toont.

Tot zover is er nog weinig bekend over de nieuwe Nike Swoosh Hunter, behalve dat de schoen in een zwarte en witte colorway zal verschijnen op 6 februari in Australië. Daar zal de schoen voor omgerekend zo’n € 259 euro ($400 Australische dollar) over de toonbank gaan.

Nike Swoosh Hunter 2

Nike Swoosh Hunter 3


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp