De Amerikaanse band OK Go staat eigenlijk helemaal niet bekend om hun muziek, maar om de virale muziekvideo’s die ze maken. Van de alom bekende loopbanden tot de door Chevrolet gesponsorde video waarin ze instrumenten bespelen met een rijdende auto. Nu komt daar nog eens een virale video bij, want de band heeft de allereerste videoclip gemaakt zonder zwaartekracht.

OK Go videoclip zonder zwaartekracht

Van verfballen die exploderen tot piñata’s – er zweeft van alles door het vliegtuig, net als de bandleden zelf. Ze verzekeren in een making of video dat de clip niet gefilmd is voor een green screen, maar dat er weken aan training vooraf ging aan de shoot samen met astronauten in een speciaal trainingscentrum. Bekijk het resultaat hierboven.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

OK Go maakt allereerste videoclip zonder zwaartekracht

Twitter Facebook WhatsApp