Fashion

Rihanna x Puma Fenty Trainer

Futuristisch nieuw sneakermodel van de zangeres en het Duitse merk

Rihanna x Puma Fenty Trainer 1

Na het debuut van haar collectie met Puma enkele dagen terug tijdens de New York Fashion Week presenteert Rihanna nu haar nieuwste samenwerking wat betreft sneakers. De schoen is omgedoopt tot de Fenty Trainer en is de opvolger van het succesvolle Creeper model.

Rihanna x Puma Fenty Trainer 2

In tegenstelling tot de Creeper is dit silhouette een flinke, overdreven ontworpen high-top met futuristische, over de top design features. Zo is er een veterloze constructie toegevoegd aan de schoen en zijn de tong- en hiel elementen lang uitgerekt, wat een uitgesproken effect heeft.

De schoenen zullen allereerst verkrijgbaar zijn in een drietal tonal colorways, namelijk ‘Whiteout’, ‘Blackout’ en ‘Red Alert’. Check vanaf 26 februari Puma retailers om de schoen in huis te halen. Bekijk hieronder ook enkele shots van de fashion collectie, wat een tikkeltje NSFW is.

Rihanna x Puma Fenty Trainer 3

Rihanna x Puma New York Fashion Week 1

Rihanna x Puma New York Fashion Week 2

Rihanna x Puma New York Fashion Week 3

Rihanna x Puma New York Fashion Week 4


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp