Fashion

Rita Ora x adidas Originals ‘Asian-Arena’ Collection

Oosterse twist toegevoegd aan Three Stripes klassiekers

Rita Ora x adidas Originals 'Asian-Arena' Collection 1

In tegenstelling tot de topless shoot met Terry Richardson voor Lui Magazine heeft Rita Ora dit keer wat meer kleding aan, namelijk uit haar exclusieve lijn met Adidas. De samenwerking heet ‘Asian-Arena’ en biedt een selectie van verschillende items van Adidas Originals, maar dan geïnspireerd door de Japanse geisha.

Rita Ora x adidas Originals 'Asian-Arena' Collection 2

Zo is de klassieke Obi jas van Three Stripes omgetoverd tot een oosterse Komono editie met geisha-achtige mouwen en een all-over print van Orientaalse landschappen. De bomber jacket daarentegen is uitgevoerd in een zwart-witte kleurencombinatie en is voorzien van geborduurde visuals geïnspireerd door de Japanse cultuur.

Naast de apparel zijn er ook een aantal schoenen onder handen genomen. De collectie bestaat o.a. uit de ZX Flux en Stan Smith, die tevens een Oriental behandeling hebben gekregen. Om de collectie af te maken zijn er ook verschillende accessoires toegevoegd aan de ‘Asian-Arena’ lijn. Check vanaf 6 februari retailers van Adidas Originals om de collectie te shoppen.

Rita Ora x adidas Originals 'Asian-Arena' Collection 3

Rita Ora x adidas Originals 'Asian-Arena' Collection 4

Rita Ora x adidas Originals 'Asian-Arena' Collection 5

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp