Fashion

adidas Originals NMD_R1 sneakers in ‘Mesh/Suede’ en ‘Neoprene’

Adidas voorziet hun NMD runner van een upgrade

adidas Originals NMD_R1 sneakers in Mesh/Suede en Neoprene

Na een aantal edities gemaakt van suède releaset Adidas Originals nu de nieuwe NMD runner in een ‘Mesh/Suede’ en ‘Neoprene’ variant. Deze NMD_R1 edities zijn gemaakt van een combinatie van minder voor de hand liggende vormen, geplaatst bovenop een iconische colorblocking Boost zool.

Zoals de namen al doen vermoeden zijn de schoenen respectievelijk gemaakt van een combinatie van mesh en suède en neoprene. Samen met de eerdere suède edities zijn er nu drie exclusieve NMD_R1 sneakers voor vrouwen van dit populaire model.

De schoenen zijn vanaf 17 maart verkrijgbaar via verschillende retailers van Adidas Originals. Prijzen verschillende van $110 tot $150 dollar. Act fast, deze wil je hebben en je bent zeker niet de enige.

adidas Originals NMD_R1 sneakers in Mesh/Suede en Neoprene

adidas Originals NMD_R1 sneakers in Mesh/Suede en Neoprene

adidas Originals NMD_R1 sneakers in Mesh/Suede en Neoprene


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp