Music

Big Sean & Jhené Aiko kondigen nieuw project TWENTY88 aan

Gezamenlijk project van duo na verschillende samenwerkingen

Big Sean & Jhené Aiko zijn duo Twenty88

Een paar dagen terug was rapper Big Sean jarig en dat was reden om zijn nieuwe gezamenlijke project met zangeres Jhené Aiko aan te kondigen, getiteld TWENTY88. De titel is een referentie naar de leeftijd en het geboortejaar van beide artiesten, die deze maand beide hun 28e verjaardag vierden.

Er zijn nog weinig details bekend, behalve de release datum die gezet is op a.s. vrijdag, 1 april. Het is echter wel bekend dat de twee artiesten al eerder op nummers als ‘Beware’ en ‘I Know‘ samenwerkten – de chemie tussen de twee wordt nu dus doorgetrokken in een mysterieus project. Gepaard met de aankondiging bracht het nieuwe duo ook een tweetal teaser video’s uit, die je hieronder kunt bekijken.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp