Mede dankzij Snapchat is DJ Khaled de laatste maanden uitgegroeid tot een influential met zijn ‘keys to success’ en andere kreten. Echter kan niet iedereen bijhouden hoe de levensadviezen van de key master nou precies luiden. Daarom nodigde Jimmy Kimmel hem uit als gast in zijn late night show en daarin wordt Khaled bekroond tot Snapchat Coach die Jimmy helpt met het up-to-date blijven en begrijpen van datgene wat de DJ de afgelopen maanden loopt te prediken.

DJ Khaled Jimmy Kimmel

Major key alert! Check de video hierboven om wederom vele levenslessen van Khaled op te vangen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

DJ Khaled speelt Jimmy Kimmel’s Snapchat coach

Twitter Facebook WhatsApp