Eerder zag je al de lo-fi clip voorbij komen voor de Travi$ Scott remix van ‘Waves‘, maar dat was niet de enige remix die is gemaakt van de Wildheart single. Ook de Australische band Tame Impala is op het nummer gesprongen voor een geheel eigen remix.

Miguel feat. Tame Impala - 'Waves' (Remix) Video

Voor deze variant op het nummer is er nu ook een bijpassende clip geschoten. Hierin zie je hoe de zanger wordt bijgestaan door Tame Impala frontman Kevin Parker op het strand. In de door Jennifer Massaux geregisseerde beelden is te zien dat de twee zangers aan de rand van het water zingen op houten stoelen. Bekijk de clip hierboven.

Alle remixes van ‘Waves’, waaronder deze en die met Travi$ Scott, zijn uitgebracht op de gloednieuwe Rogue Waves EP. Stream de EP hieronder via Spotify.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Miguel – ‘Waves’ (Tame Impala Remix) Video

Twitter Facebook WhatsApp