Share

Nike heeft wederom een Flyknit runner voor je in petto, maar de gloednieuwe LunarEpic Flyknit is niet zomaar een schoen die gebruik maakt van de geavanceerd Flyknit techniek. De schoen is geïnspireerd door Nike’s Magista voetbalschoen en vertaalt de natuurlijke beweging van de football kicks naar een comfortabele running schoen.

Nike LunarEpic Flyknit 2

De basis van schoen is namelijk gemaakt van één naadloze, one-piece Flyknit constructie met Dynamic Flywire support die de veters direct verbinden met de onderzool. Verder is de Lunarlon demping in de zool verder uitgebreid voor een fijne loophouding – zo vind je bijv. met laser uitgesneden pods op de outer zool en Phylon injecties voor een verbeterde tractie en extra comfort.

Nike LunarEpic Flyknit 3

Check de gloednieuwe runner in de online store van Nike, waar de schoen beschikbaar is in maar liefst 7 colorways. Daarnaast is de schoen ook beschikbaar in een exclusieve all-black colorway van NikeLab. Deze is enkel verkrijgbaar via NikeLab locaties wereldwijd.

Nike LunarEpic Flyknit 4

Nike LunarEpic Flyknit 5

Nike LunarEpic Flyknit 6

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Nike presenteert LunarEpic Flyknit running schoen

Twitter Facebook WhatsApp