Vanaf het moment dat het grote publiek kennis maakte met Odd Future waren het vooral Tyler, the Creator en Earl Sweatshirt die solo naam maakten voor zichzelf. Nu is het tijd voor Domo Genesis om z’n shine te pakken en dat doet hij met zijn langverwachte debuut album Genesis.

Domo Genesis feat. Anderson Paak - 'Dapper' Video

Eerder werd het project al flink geteased met de release van de single ‘Go (Gas)’ waarop de rapper hulp krijgt van Tyler, Wiz Khalifa en Juicy J. Nu het album uit is, wordt daar de release van ‘Dapper’ aan toegevoegd. Een catchy single met bijdragen van Anderson Paak, waar nu tevens ook een video van uit is.

Naast de featurings op de bovengenoemde singles kun je nog meer bijdragen verwachten op Genesis van o.a. Mac Miller, JMSN en King Chip. Producties zijn er van onder meer Christian Rich, Tyler en Left Brain. Beluister het album via Apple Music of Spotify.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Stream Domo Genesis’ debuut album Genesis

Twitter Facebook WhatsApp