The Internet brengt een gecombineerde videoclip uit voor Ego Death tracks ‘Special Affair’, ‘Curse’ en ‘Palace’. De visuals zijn geregisseerd door Calmatic, die flawless de stukjes video voor iedere afzonderlijke track aan elkaar knoopt.

The Internet - 'Special Affair:Curse' Video

De clip start op een schuurfeest waarbij frontwoman Syd The Kid ‘Special Affair’ ten gehore brengt, waarna er gewisseld wordt naar een rokerige kamer voor ‘Curse’ waarbij de camera telkens om de groep heen draait. Tot slot doet Tyler zijn korte verse aan het begin van ‘Palace’. Check de combiclip hierboven! Ego Death is te beluisteren via Spotify en Apple Music.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

The Internet – ‘Special Affair/Curse’ Video

Twitter Facebook WhatsApp