Afgelopen week verschenen er een aantal clips online waarin te zien was dat Tyler, The Creator en A$AP Rocky freestylen op Kanye’s aanstekelijke ‘Freestyle 4’ beat afkomstig van The Life of Pablo. Nu deelt Tyler de volledige audio voor deze ‘What The Fuck Right Now’ freestyle.

Tyler, The Creator & A$AP Rocky - 'What The Fuck Right Now' 1

Je hoort vooral Tyler, die soms Kanye’s originele flow gebruikt, terwijl Rocky o.a. de intro en outro aanpakt. In de snelle clip die is geschoten zie je hoe de artiesten en de crew compleet los gaan op de track in de studio. Check de video hierboven.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Tyler, The Creator en A$AP Rocky freestylen over Kanye’s ‘Freestyle 4’

Twitter Facebook WhatsApp