Design

YZY Air Fresheners: Luchtverfrisser in de vorm van Yeezy Boost sneakers

Letterlijke fresh kicks voor in je auto

yzy-air-fresheners-luchtverfrisser-in-de-vorm-van-yeezy-boost-sneakers

Mocht het je nog niet gelukt zijn om een paar Yeezy’s aan te schaffen, dan is dit je kans. Britse luchtverfrisser shop Sole Flavours en Kick Posters hebben samen een tweetal packs gemaakt van YZY Air Fresheners. Hiermee kun je dus letterlijk fresh kicks in je auto hangen in de vorm van geurige Yeezy Boost sneakers.

De twee packs bestaan uit de ‘Turtle Dove’ en ‘Oxford Tan’ colorways of een combinatie van de ‘Pirate Black’ en ‘Moonrock’ colorways. De geuren die deze schoenen afgeven verschillen van ‘New Car’, ‘Melon’, ‘Forest Fresh’ en ‘Juniper Breeze’.

Check de shops van Sole Flavours of Kick Posters om de luchtverfrissers in huis te halen voor £6 pond (omgerekend zo’n €7,60 euro).


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp