Fashion

adidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbook

Trends en stand-out items van dit voorjaar

Ieder seizoen pakt Adidas de beste items uit verschillende collecties van het merk en verzamelt deze onder de noemer Adidas Highlights. Van performance lijnen tot Adidas Originals – het Duitse sportmerk selecteert wat er op dit moment gedragen wordt en de stijl definieert op straat. Deze trends in sport en lifestyle worden nu gepresenteerd door middel van een speciaal lookbook.

adidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbookadidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbook

Dit seizoen kenmerkt zich door college-/universiteitssporten zoals tennis en roeien en dat zie je terug in de silhouetten van de kledingstukken en schoenen. In combinatie met felle, grote logo’s, kleuren en beeldtaal lijken sommige items geïnspireerd te zijn door de jaren ’90. Wat betreft kleuren zijn het vooral basis kleuren als rood, blauw, groen en oranje die de boventoon voeren.

Wat betreft schoenen vind je onder andere de Adilette, de Gazelle en Stan Smith sneakers in de selectie, terwijl de kledingstukken variëren van sweatshirts en t-shirts tot sweatpants en jassen. Specifieke items uit de Adidas Performance lijn zijn tevens voorzien van details als waterproof zippers en reflecterende 3M taping.

Check Adidas retailers om items uit de Adidas Highlights selectie in huis te halen. De meeste kans tref je bij concept stores van Adidas, zoals No74 in Berlijn en No42 in Parijs, waar het breedste aanbod van Highlights te vinden zijn.

adidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbookadidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbook

adidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbookadidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbook

adidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbookadidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbook

adidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbookadidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbook

adidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbookadidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbook

adidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbookadidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbook

adidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbookadidas Highlights 2016 Spring/Summer Lookbook


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp