Fashion

adidas Originals Superstar 80s Primeknit ‘Luscious Red’ Sneakers

Zomerse colorway voor luchtige Primeknit sneakers

adidas Originals Superstar 80s Primeknit 'Luscious Red' Sneakers 1

Het weer wil nog niet echt, maar zodra de zon er weer zin in heeft, dan heeft Adidas je in ieder geval covered met de nieuwe Superstar 80s Primeknit sneakers in ‘Luscious Red’. De felle, zomerse colorway van het iconische Superstar 80s silhouette is voorzien van een Primeknit behandeling, waardoor de schoen veel luchtiger is dan zijn lederen tegenganger.

De Primeknit editie zorgt er tevens voor dat de branding op de old school sneaker wat weg lijkt te hebben van pixel graphics. Dit zie je onder andere terug in de Three Stripes op de zijkant en de toegevoegde referentienummers op de tong. Een ander detail wat terug te vinden is op de schoen is een toegevoegde pull tag op de hiel, zodat je de lightweight sneaker gemakkelijk aan kunt doen.

Check retailers van Adidas Originals om de schoen in huis te halen voor het komende seizoen. O.a. Foot District heeft de schoen al in de digitale schappen liggen voor €130 euro.

adidas Originals Superstar 80s Primeknit 'Luscious Red' Sneakers 2

adidas Originals Superstar 80s Primeknit 'Luscious Red' Sneakers 3

adidas Originals Superstar 80s Primeknit 'Luscious Red' Sneakers 4

adidas Originals Superstar 80s Primeknit 'Luscious Red' Sneakers 5

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp