A$AP Ferg’s langverwachte album Always Strive And Prosper komt binnenkort uit en vlak voor de release brengt de A$AP rapper een loosey getiteld ‘FLEM’ uit. De losse track is dan ook niet te vinden op album van de New Yorkse rapper.

ASAP Ferg

De track is geproduceerd door Kirk Knight van Pro Era en gaat over een aantal hoogtepunten die hij recent heeft meegemaakt, zoals zijn sneakerdeal met Adidas, het derde jaar dat hij op het podium van Coachella te vinden is en dat Kanye West over zijn album tweet. Check de bijbehorende clip hierboven in aanloop naar het album.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

A$AP Ferg – ‘FLEM’ Video

Twitter Facebook WhatsApp