Fashion

BAIT x Adidas Skateboarding Stan Smith ‘Happy 420’ Sneakers

Stoner holiday sneaker gemaakt van hennep

BAIT x Adidas Skateboarding Stan Smith 'Happy 420' sneakers 1

Retailer BAIT en Adidas Skateboarding hebben de handen ineen geslagen om 20 april op een speciale manier te vieren. De dag staat bekend als ‘4/20’, een heilige feestdag in de kalenders van stoners. Om dit te vieren brengen de twee samen een ‘Happy 420’ editie uit van de Stan Smith Vulc, gemaakt van hennep.

BAIT x Adidas Skateboarding Stan Smith 'Happy 420' sneakers 8

De basis is voorzien van een heat-pressed ‘stone’ patroon, wat refereert naar het branden van de hennep. Op die hiel vind je harig suède in een donkergroene kleur, wat doet denken aan de textuur van cannabis toppen. Een ander detail is verstopt in de hieltab en het label op te tong. Hier zijn namelijk labels overgenomen van doktersrecepten, wat refereert naar medicinale cannabis. Dit is niet alles – het allerlaatste detail is een kleine pocket aan de onderkant van de tong waar je je stash kunt bewaren on-the-go.

BAIT x Adidas Skateboarding Stan Smith 'Happy 420' sneakers 6

Helaas voor de stoner-sneakerfreaks is de schoen niet zomaar te koop. BAIT organiseerde een raffle waarbij je kans kon maken op een limited edition paar. Lucky ones uit de raffle konden vervolgens voor $120 dollar de sneakers aanschaffen.

BAIT x Adidas Skateboarding Stan Smith 'Happy 420' sneakers 2

BAIT x Adidas Skateboarding Stan Smith 'Happy 420' sneakers 3

BAIT x Adidas Skateboarding Stan Smith 'Happy 420' sneakers 4

BAIT x Adidas Skateboarding Stan Smith 'Happy 420' sneakers 5

BAIT x Adidas Skateboarding Stan Smith 'Happy 420' sneakers 7

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp